Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Τι είναι η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Για την αντιμετώπιση της φθοράς του δέρματος η ετερόλογη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με κοκτέιλ βιταμινών και συμπυκνωμένο υαλουρονικό. Η θεραπεία αυτή γίνεται με ένα ειδικό μηχάνημα που δημιουργεί κανάλια στην επιδερμίδα ώστε να φτάσει στην επιθυμητή στοιβάδα του δέρματος.

Είναι η κατάλληλη θεράπεια για την επαναφορά της επιδερμίδας όλες τις εποχές του χρόνου, αποκαθιστώντας την όψη της επιδερμίδας.

Οφέλη Βιταμινών

Οι βιταμίνες A, C & E εξασφαλίζουν την αποκατάσταση της λάμψης και της όψης της επιδερμίδας.

Η βιταμίνη Α εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές, αποκαθιστά την υγρασία και ελαστικότητα και σταδιακά θα εξαφανίσει συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο καθώς ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου.

Η βιταμίνη C είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Εκτός από την «θαμπάδα» που προκαλείται από την ηλιακή έκθεση και την ρύπανση, αποκαθιστά και το θαμπό δέρμα που προκαλείται από το κάπνισμα. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη γιατί αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης και βοηθά να αντιμετωπίσουμε τυχόν δυσχρωμίες που μπορεί να προκλήθηκαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ως θεμέλιος παράγοντας!

Η βιταμίνη E αποκαθιστά τις βλάβες του δέρματος που προκλήθηκαν από εξωγενείς παράγοντες. Η βιταμίνη Ε βοηθά στο να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τέλεια υφή και όψη.

Θεραπεία

Η εφαρμογή του κοκτέιλ είναι ιδανική μετά το καλοκαίρι για ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα αλλά και ως πρόληψη και αναζωογόνηση όλο τον χρόνο, για να γίνει ξανά η επιδερμίδα μας υγιής, λαμπερή και βοηθήσει στην ισορροπία της υγείας του δέρματος σε βάθος.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση και το βάθος του προβλήματος, αν και ο μέσος όρος προβλέπει 4 ή 6 συνεδρίες για να επιτύχουμε ένα ορατό αποτέλεσμα με μακρά διάρκεια.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

    Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας