Αυξητική Στήθους

Πότε ενδείκνυται η Αυξητική Στήθους;

Η αυξητική στήθους είναι μια από τις πιο συχνές και ποθητές αισθητικές επεμβάσεις. Ενδείκνυται στις περιπτώσεις που το στήθος είναι μικρό καθώς επίσης και σε αυτές του άνισου μεγέθους. συνιστάται επίσης θεραπευτικά στην επαναφορά του όγκου των μαστών κατοπιν μεγάλης απώλειας κιλών. Η επέμβαση αυτή επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης κάτω ή πάνω από τον μυ του θώρακα ανάλογα με την επιθυμία της ασθενούς καθώς και με τις ανατομικές δομές της περιοχής.

Το ιδανικό μέγεθος των προθέσεων σιλικόνης που θα τοποθετηθούν στην ενδιαφερομένη είναι αποτέλεσμα καλής συνεννόησης μεταξύ ασθενούς και χειρούργου.

Ενθέματα Σιλικόνης

Τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται μέσω ανεπαίσθητων τομών στο δέρμα που εύκολα καλύπτονται είτε βρίσκονται μέσα σε φυσιολογικές πτυχές του δέρματος.

Τα ενθέματα σιλικόνης είναι ασφαλή και ο οργανισμός δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο απόρριψης αρκεί ο χειρούργος να προτείνει ενθέματα παγκοσμίως αναγνωρισμένα που έχουν υποβληθεί σε επαναλαμβανόμενες μελέτες με άριστα αποτελέσματα. Αυτό αποτελεί θεμέλιο κανόνα για έναν ευσυνείδητο χειρουργό που παρέχει την μεγίστη φροντίδα στους ασθενείς του.

Επέμβαση και Αποκατάσταση

Η χειρουργική επέμβαση διαρκεί 1,5-2 ώρες και διενεργείται υπό γενική αναισθησία. Οι ασθενείς επανέρχονται σταδιακά στις καθημερινές τους δραστηριότητες την επομένη μέρα και επιστρέφουν στην εργασία τους περίπου σε μια εβδομάδα. Το αίσθημα πόνου είναι ελάχιστο και παρέρχεται με άπλα παυσίπονα. Κατά περίπτωση ο χρόνος ανάρρωσης μπορεί να είναι και πιο σύντομος. Γυμναστική μπορούν να ξεκινήσουν περίπου 3 εβδομάδες μετά την επέμβαση. Τα σημάδια της επέμβασης σβήνουν σταδιακά μέσα σε μερικούς μήνες.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

    Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

    Δείτε πραγματικά αποτελέσματα